Blog

Tip pro dnešní den se týká mírné reorganizace zaběhnutých pořádků. A je jedno, zda u vás doma, v kanceláři, v autě, kdekoliv. Rozhlédněte se okolo sebe. Ano, přesně tak, kde právě teď jste a zapřemýšlejte, jaké drobné změny byste mohli udělat.

Pamatujete si z dětství hru na slepou bábu? Nebo si vybavíte, jak jste po vypnutí proudu šmátrali v bytě podél stěn ve snaze dostat se k zásuvce, kde na vás čeká baterka? Tip pro dnešní den se týká zaměření se na vaše smysly a věnovat jim pozornost.

Měli jste někdy zlomenou / nemocnou / nepohyblivou ruku, na kterou jste většinu života spoléhali? A také jste se, stejně jako já, divili, co všechno ta druhá ruka dokáže zastat, když jí dáme šanci?

Změňte pořadí činností, které máte zažité. Udělejte je trochu jinak než je pro vás běžné. Co můžete v každodenním běhu událostí změnit, aniž byste museli radikálně překopat svůj program?

Národní týden trénování paměti 2022 začíná již v pondělí 14. 3. 2022. A co je to vlastně za akci? A kde je možné najít nabídku akcí v České republice?

Ludmila Horáková - certifikovaná trenérka paměti
© 2021 Mnémosyné 
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky